Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Izdevums “Nodokļi un Komercija” divu mēnešu laikā kļuvis par vērtīgu grāmatvežu darba instrumentu
Publicēts 26. aprīlī, 2010.
Izdevumam “Nodokļi un Komercija” ar saviem pirmajiem diviem numuriem izdevies piesaistīt plašu interesentu loku, kas pieteikušies žurnāla abonēšanai. Liela daļa no abonentiem ir grāmatveži, kas izdevumu veiksmīgi jau izmanto sava ikdienas darbā, pateicoties vienkopus atrodamajai aktuālajai informācijai un nodokļu piemērošanas paraugiem.

“Esmu ļoti apmierināta ar jauno izdevumu, jo tajā vienuviet pieejama informācija par visām grāmatvedībā aktuālām tēmām. Visnoderīgākie ir tieši praktiskie piemēri, kas palīdz jautājumu izprast, kā arī pieskaņot sava uzņēmuma vajadzībām”, atzīst starptautiskā kravu pārvadājumu uzņēmuma SIA “Kreiss” grāmatvedības nodaļas vadītāja Ilona Pobjaržina.

“Kad uzsākām izdevuma “Nodokļi un Komercija” veidošanu, gribējām radīt lasītājiem noderīgu un ērti lietojamu resursu, jo šādu tūlītēju aktuālo nodokļu politikas atainojumu Latvija nekur citur neredzējām. Tagad, kad saņemam grāmatvežu un finanšu direktoru atsauksmes, esam apmierināti ar jau paveikto, kā arī saņemam arvien jaunus ieteikumus izdevuma saturiskai paplašināšanai,” norāda “Nodokļi un Komercija” redaktore Jadviga Neilande.

“Nodokļi un Komercija” otrais numurs piedāvā iepazīties ar jaunumiem Biedrību un nodibinājumu likumā, padomus nodokļu aprēķināšanā, rokasgrāmatu pašnodarbinātajiem, kā arī daudz citas noderīgas informācijas darba tiesību, sociālās apdrošināšanas un grāmatvedības jomās. Tāpat izdevumā pieejami speciālistu padomi, atbildes uz lasītājus interesējošiem jautājumiem, kā arī praktiski piemēri, kas palīdzēs nodokļu politikas aktualitātes iedzīvināt. Izdevumā ar savu pieredzi dalās arī uzņēmējs un pašnodarbināta persona, stāstot par problēmām, ar ko nākas saskarties, kā arī norādot uz iespējām savas uzņemējdarbības uzsākšanā.


Komentāri (1)
MyersRosetta: Do not money to buy some real estate? You not have to worry, because it's real to receive the <a href="http://lowest-rate-loans.com/topics/home-loans">home loans</a> to solve such problems. Thus get a short term loan to buy everything you require.
23/05/2010 03:14
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: