Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Izdevumam “Nodokļi un Komercija” jau ceturtais izdevums
Publicēts 8. jūnijā, 2010.
Klajā nācis jau ceturtais izdevuma “Nodokļi un Komercija” numurs, piedāvājot iepazīties ar aktuālāko informāciju nodokļu politikas un likumdošanas jomās, kā arī saņemt atbildes uz lasītāju uzdotajiem jautājumiem, lasīt speciālistu viedokļus un pieredzes stāstus.

Jūnija numurā par uzņēmēju noskaņojumu Latvijā un izstrādāto “Uzņēmēju plānu 2010” stāsta Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras priekšsēdētāja Žanete Jaunzeme – Grende. Tāpat lasāmas intervijas ar uzņēmējiem, speciālisti stāsta par iespējām biroja darba optimizācijā.

Papildus uzņēmēju pieredzei izdevums piedāvā iepazīties ar jaunumiem nodokļu piemērošanā. To skaita, tādi jautājumi kā:

  • PVN atgūšana no ES;

  • Grozījumi Darba aizsardzības likumā un likumā Par iedzīvotāju ienākumu nodokli;

  • Pamatlīdzekļu nolietojuma aprēķināšana namīpašniekiem;

  • Atvaļinājuma izmaksa darba uzteikuma gadījumā;

  • Kā atšķirt saimnieciskus izdevumus no nesaimnieciskiem;

  • Valsts izbraukumu tirdzniecība pilsētu ielās un svētkos;

  • uc. aktuāli jautājumi.

Izdevumā “Nodokļi un Komercija” (http://issuu.com/nodokli/docs/nk_2010_junijs) sev interesējošu informāciju atradīs pašnodarbinātie, grāmatveži un komersanti, ka arī ikviens, kam varētu noderēt jurista padoms, informācija par darba attiecībām vai sociālo apdrošināšanu.

Nākamajā numurā plānots iepazīstināt lasītājus ar lauku tūrisma un nodokļu aktualitātēm, Individuālā Komersanta izdevumiem, kā arī sniegt padomus – kas jāzina, uzsākot saimniecisko darbību un citiem jautājumiem.

Lai lasītu visu žurnālu un tā iknedēļas pielikumus “Gudri!”, varat kļūt par izdevuma abonementu, sazinoties ar izdevējiem – abon@nk.lv

Par izdevumu:

Nodokļi un Komercija” ir izdevums, kurā grāmatvežiem, uzņēmumu vadītajiem vai finanšu direktoriem iespējams atrast visu sev nepieciešamo informāciju, sekot līdzi izmaiņām nodokļu apmaksu termiņos un citām aktualitātēm. Izdevums “Nodokļi un Komercija” tiek izdots reizi mēnesī, taču katru nedēļu pie lasītājiem nonāk arī speciālais pielikums “Gudri!”, kurā publicēta informācija par nozares jaunumiem un aktualitātēm, ka arī eksperti sniedz atbildes uz lasītāju iesūtītajiem jautājumiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: