Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Izdevuma “Nodokļi un Komercija” otrais numurs izpelnās lielu lasītāju interesi
Publicēts 13. aprīlī, 2010.
Aprīlī iznācis otrais izdevuma “Nodokļi un Komercija” numurs, kas piedāvā plašāku informācijas apjomu, intervijas un praktiskus padomus nodokļu optimizēšanā, tādējādi nodrošinot lasītājiem pilna spektra aktuālo informāciju. Lasītāji jau novērtējuši jauno izdevumu, atzīstot to par noderīgu ikdienas darbā.

“Nodokļi un Komercija” otrais numurs piedāvā iepazīties ar jaunumiem Biedrību un nodibinājumu likumā, padomus nodokļu aprēķināšanā, rokasgrāmatu pašnodarbinātajiem, kā arī daudz citas noderīgas informācijas darba tiesību, sociālās apdrošināšanas un grāmatvedības jomās. Tāpat izdevumā pieejami speciālistu padomi, atbildes uz lasītājus interesējošiem jautājumiem, kā arī praktiski piemēri, kas palīdzēs nodokļu politikas aktualitātes iedzīvināt. Izdevumā ar savu pieredzi dalās arī uzņēmējs un pašnodarbināta persona, stāstot par problēmām, ar ko nākas saskarties, kā arī norādot uz iespējām savas uzņemējdarbības uzsākšanā.

“Izdevuma “Nodokļi un Komercija” saturu cenšamies veidot, maksimāli orientējoties uz sabiedrības un mūsu lasītāju vajadzībām un atbildot uz viņu jautājumiem un interešu sfērām. Ceram, ka vienkopus pieejamā informācija ne vien atvieglos uzņēmumu un privātpersonu ikdienas darbu, bet arī ļaus ietaupīt līdzekļus, kas nereti tie izlietoti, neapzinoties nodokļu optimizācijas un likumu piemērošanas iespējas,” norāda “Nodokļi un Komercija” redaktore Jadviga Neilande.

Izdevuma pirmo numuru jau apskatījuši vairāk nekā 3000 interesentu un arī otrais numurs jau tā izdošanas pirmajās dienās izpelnījies lasītāju atzinību. “Augstā lasītāju interese norāda, ka šāda veida izdevums ir tas, kas uzņēmumu un iestāžu darbiniekiem ir vajadzīgs. Lasītāji atzinīgi novērtē tieši informācijas pieejamību vienuviet, ka arī tās pasniegšanu vienkāršā ikvienam saprotamā formā,” komentē J.Neilande.

Izdevuma “Nodokļi un Komercija” otrais numurs, atšķirībā no pirmā bezmaksas iepazīšanās numura, internetā ir pieejams tikai daļēji. Ar paraugu varat iepazīties šeit – http://bit.ly/nk_aprilis . Lai lasītu visu žurnālu un tā iknedēļas pielikumus “Gudri!”, varat kļūt par izdevuma abonementu, sazinoties ar izdevējiem – abon@nk.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: